Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاخره پس از یک پروسه طولانی و بسیار نادر در عرصه سیاسی آمریکا در نهایت پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به تایید رسید. این در حالی است که ترامپ هنوز شکست در انتخابات را نپذیرفته و بر تقلب در شمارش آرا تاکید دارد.

 متحدان ترامپ در کنگره در جریان نشستی مشترک در ششم ژانویه آخرین تلاش‌های خودشان را برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر به کار بستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، تقلای آنها تنها موجب طولانی شدن فرایند بررسی آرای الکترال شد و در اصل موضوع که تایید ریاست جمهوری بایدن بود، خللی وارد نکرد.

مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا صبح امروز (پنجشنبه) به وقت آمریکا، نتایج ۵۳۸ رای از ۵۰ ایالت به علاوه واشنگتن دی.سی را اعلام کرد که به تایید پیروزی بایدن انجامید. فرایند تایید آرای الکترال معمولا مورد توجه قرار نمی‌گرفت اما با برنامه‌ریزی برخی جمهوری‌خواهان در چندین ایالت که در نهایت همگی شکست خوردند، در کانون توجه قرار گرفت. در نهایت اعضای مجلس نمایندگان و سنا، چالش‌ها علیه نتایج در ایالت‌های آریزونا و پنسیلوانیا را رد کردند و هیچ سناتوری، چالش‌ها در جورجیا و دیگر ایالت‌ها را امضا نکرد.

با اعلام کنگره بایدن با کسب ۳۰۶ رای الکترال در برابر ۲۳۲ رای ترامپ توانست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شود. او در بیستم ژانویه سوگند ریاست جمهوری یاد می کند.

نشست کنگره برای اعلام پیروزی بایدن در انتخابات از عجیب ترین و بی سابقه ترین ها در عرصه سیاسی آمریکا بود. این پیروزی برای بایدن با کشته شدن حداقل ۴ تن بدست آمد. بسیاری از سیاستمدارن و قانونگذاران ترامپ را مسئول مستقیم این رخدادها می دانند.

عصر چهارشنبه به وقت آمریکا، جهان شاهد صحنه‌هایی عجیب در پایتخت ایالات متحده بود. معترضان به نتایج انتخابات از دیوارهای کنگره آویزان شدند، گروهی خودشان را به نزدیکی صحن سنا رساندند و شعار "انتخابات به سرقت رفته" سر می‌دادند و جلسه بررسی آراء برای ساعاتی متوقف شد و قانونگذاران برای مدتی به مکان امن رفتند.

به دنبال این وقایع، کل گارد ملی واشنگتن دی.سی برای واکنش به این هرج و مرج وارد عمل شد و شهردار واشنگتن دی.سی ممنوعیت تردد سراسری از ساعت شش عصر اعلام کرد. اندکی پیش از آغاز ممنوعیت تردد، اخباری از پاکسازی کنگره به اطلاع قانونگذاران رسید و آنها از عصر کار شمارش آرای الکترال را از سر گرفتند.

محاصره کنگره چندین هفته پس از آن انجام می‌شود که ترامپ از پذیرش شکست انتخاباتی امتناع کرده، یک سری تئوری‌های توطئه مطرح می‌کند و پیش از جلسه مشترک در کنگره هم به غلط مدعی شد که معاونش مایک پنس از اختیار لازم برای تغییر نتایج انتخابات برخوردار است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ